«

»

Jun 15

Build it

Het leuke van een hobby is dat het je van de straat houdt. Je hebt eens even iets anders aan je hoofd en je maakt iets waar je blij van wordt. Maar het kan ook best wel tijd en aandacht vergen om iets goed te doen. Ik ben al een tijdje bezig met de treinbaan van Aidan. En eigenlijk is deze af. Goed er mogen nog poppetjes, auto’s en treinen bij. maar er is niet veel meer aan te bouwen. Wat verlichting hier en daar en dan heb je het wel gehad. Een mooi resultaat moet ik zeggen. Foto’s en video volgen nog. Dus ik ben begonnen met iets nieuws. Al een tijdje wil een een 1:1 model bouwen van de film Terminator. Als een fan moet je wel. Dus ik kwam opeens een goed betaalbaar model tegen van vinyl. Ik heb hem al bijgesneden en goed gevormd, vinyl is vrij zacht. En ik ben nu op zoek naar de juiste lijm, verf enz. Een leuke zoektocht want ik wil geen half werk opleveren. De grootste uitdaging zal de verf worden. Want er is metaal verf maar die moet je spuiten. En een sluit heb ik niet en ik denk ook niet dat ik daarin wil investeren. Het moet wel leuk blijven. Ik ben handig in drybrush dus daar moet ik het mee doen. We zien wel hoe het gaat lopen. Voorlopig moet ik eerst de boel in elkaar zetten. I’ll be back..