«

»

Aug 07

Duizel

Vandaag trokken we er weer even op uit met het Urban Photo Collective. Tussen de wolken scheen de zon en was de lucht blauw. We togen naar het Vroesenpark want daar was een festival. Duizel in het Park. Gedichten, kunst, vreemde zaken en gezelligheid. Maar we hebben er niet veel gefotografeerd. Aidan ging nog wel de uitdaging aan in schaken. Gedurfd want het was zijn tweede game in heel zijn leven. Ik had hem een week geleden de regels verteld en hij wist ze nog goed. Het duizelde hem soms. Hij hield lang vol maar moest uiteindelijk de hand schudden met zijn tegenstander, een doorgewinterde schaker.Maar ik was o zo trots. Om hen heen kwamen veel mensen staan die het spel gadesloegen. Maar meneer bleef zijn best doen. Een welverdiend ijsje was zijn overwinning. Na het park gingen we onszelf als collectief nog even een kleine bonus geven. Een verlaten urbex boerderij aan de rand van Rotterdam. En die maakt de fotodag meer dan goed en af.