«

»

Jan 23

Auw

Op een mooie zonnige en koude dag ga je met een groep fotografen van het Urban Photo Collective er op uit om te fotograferen. Afgesproken onder de Erasmusbrug om een rondje over de bruggen te doen. Het thema is extreme contrast en de harde zon geeft hier ruimschoots de gelegenheid toe. Als we dan goed en wel over de brug lopen gaat deze open. Altijd een mooie kans want alle verkeer staat vast en je kunt hele mooie shots maken. Helaas was ik iets te enthousiast en klom van links naar recht over de rijbanen en tramrails. Tot ik misstapte. Volgens sommige kreeg ik een windvlaag. Maar hoe dan ook ik viel niet lekker. Ik wist gelukkig mijn camera goed vast te houden dus daar geen schade. Wel aan mijn knie. Een gemene schaafwond. Broek kapot. En ik dacht gewoon nog door te kunnen lopen. Maar het bleef bloeden, dus toch maar even naar het Erasmus MC voor een check. Je kunt niet weten. Na drie uur wachten en ook toevallig drie hechtingen mocht ik naar huis. Wel weer een verhaal rijker samen met een pijnlijke knie. Maar we komen er wel weer overheen.

  • Er zijn achteraf veel nieuwe producten verzonnen voor camera én fotografen airbags, gaat het weer een beetje?

  • Ja hoor. Alleen even rustig doen met hardlopen