«

»

Feb 12

Mooi weekend

Toch weer even een mooi vol weekend achter de rug. Aidan heeft lekker gelopen met zijn groep op zaterdagochtend en ik ging boodschappen doen. Normaal loop ik dan ook maar deze keer stond mijn loop op de zondag. Een 5km duurkoop. Na mijneer zijn hardloop lekker naar huis. En terwijl ik het huis een beetje ordelijk maakte kon meneer onder de douche. Toen even chillen en naar de aquariumwinkel voor wat plantjes en filters. Simone opgehaald en lekker bankhangen. Aquaria schoongemaakt en plantjes erin. En verder een avondje met lekker whisky en tv. De zondag mocht ik lekker lopen met mijn E-groep van Rotterdam Atlethiek. We zijn flink aan het trainen om in april een mooi 5 of 10 kilometer neer te zetten tijden de Rotterdam loop. Ik heb 10 km op de agenda staan en als het kan met een betere tijd. De zondagochtend liepen 5km en ik kwam op een mooie tijd binnen. De rest van de dag weer lekker niksen al heb ik nog wel Geoff en Kim nog even geholpen om wat dozen naar hun nieuwe huisje te brengen. De rest van de middag ben ik heerlijk lui geweest al heb ik nog wel even mijn belastingen gedaan.

En nu. Na een mooi weekend ben ik aan het inkakken. Aidan zit nog wat te gamen en ik schrijf dit blogje. Morgen weer een mooie volle week voor de boeg. Vervelen doen we ons in ieder geval niet.