«

»

Mar 18

Location, location, location

Deze aankomende week maar weer even verder met het regelen van locaties. Ik ben weer bezig met wat eigen shoots en moet voor mijzelf weer even lekker aan de slag met fotograferen. Het weer is weer beter aan het worden dus dat maakt het ook weer aantrekkelijker om er mee aan de slag te gaan. Ik wil dit jaar weer wat meer met modellen en mensen doen. Een eerste shoot ben ik al aan het regelen. Elsemieke is een model die ik al eens eerder heb mogen fotograferen en zij vroeg mij of dat nog een keer kon. Graag natuurlijk dus ik ben aan het werk gegaan met locatie en concept. De locatie heb ik bijna. Zie foto van een pand en ik heb er nog een waar ik ga kijken. Ik wil dit jaar wat meer doen met urban en modellen en zelfs een beetje naakt. Een beetje want het moet wel passen in de setting. Maar er staan ook nog wensen voor mooie karakter foto’s,macro en wat meer spelen met licht. Natuurlijk ben ik altijd op zoek naar mensen die model willen staan. En natuurlijk mooie oude, urban locaties. Van vervallen panden tot mooie lichte ruimtes.