«

»

Apr 17

Did it (part 2)

Na een paar dagen komen alle gegevens binnen en kun je iets afronden. Afgelopen zondag mocht ik weer de 10km van Rotterdam lopen. Tijdens de marathon van Rotterdam. Het weer was prima. Niet te warm en niet te koud. Een beetje wind die later wel sterker werd wat heel lastig was voor de marathon lopers. Maar daar had ik geen last van. Wat wel vervelend was bleek de drukte te zijn. Als er rond de zevenduizend man op de been zijn dan merk je dat wel. Echt op tempo komen lukte niet. Meestal is dat alleen de eerste kilometer maar dit keer was het over de gehele lengte van de loop. Langzame mensen voor je die bijvoorbeeld met zijn drieën naast elkaar lopen, zorgen er voor dat je er niet langs kan en dus ook niet op eigen tempo kunt komen. Een eigen persoonlijke record heb ik wel gezet met 1:03:54. Een paar minuutjes maar toch. En dan ook nog eens met een achillespees blessure. Ik was zo slim geweest om de week ervoor mijn nieuwe hardloopschoenen uit te proberen. Ze liepen lekker maar mijn enkels dachten daar de dag erna toch anders over. Dus ik liep die 10km ook nog eens met pijn. Dus al met al toch een prestatie neergezet. We liepen met een groep van 30 man (vrouw) in onze eigen mooie nieuwe groene E-team shirts. De sfeer was in ieder geval top. Volgend jaar weer, jazeker. Maar ook dit jaar komen nog een paar hele leuke loopjes voorbij. En hopelijk lukt het daar wel om mijn eigen tijd te verbeteren.

  • Ronald Verweij

    Volgend jaar loop ik met je mee.)

  • Leuk, Daar hou ik je aan 🙂 14 april staat ie meen ik voor volgend jaar