«

»

Jul 04

At gun point

red lotus Afgelopen zondag was er weer de jaarlijkse bijeenkomst van het Urban Photo Collective. Het thema dit jaar was “In the Movies” en wij van de organisatie hadden weer alles uit de kast getrokken om er een onvergetelijke dag van te maken. ruim 8 mooie auto’s. 25 modellen. Een top locatie. En zelfs gehuurde vuurwapens. Er kwamen 86 fotografen op af die gedurende deze zonnige dag camera’s volschoten met heel veel moois. De resultaten stromen nu langzaam binnen op Flickr en ik krijg dan altijd een beetje een jaloers gevoel. Had ik daar maar gestaan. Waarom heb ik dat shot niet gezien of gemaakt. En ik wist niet dat je zo ook naar een beeld kunt kijken. Maar heel veel inspiratie dus opgedaan. Tijdens zo’n volle dag is het ook heel lastig om alles te kunnen doen en overal te kunnen zijn. Maar het was wel weer een boost voor het ego, de bevestiging dat je met iets goeds bezig bent. En het blij maken van mensen. Volgend jaar weer. En in de tussentijd weer mijn eigen shoots doen en verder met organiseren voor UPC.