«

»

Sep 03

Snel

morning En zo schieten er opeens twee weken voorbij. Op dit blog schrijf ik niet zoveel. Dat doe ik tegenwoordig iets vaker op Facebook en op een meer werk gerelateerd blog namelijk www.agilethings.nl. Dat wil niet zeggen dat ik niets beleef. Ben weer goed bezig met hardlopen en het lukt me iedere week weer om vooruitgang te boeken. Wel met wat stramme spieren. Maar de 10km in oktober tijdens de Bergscheplasloop ga ik zeker volbrengen en hopelijk in een mooie tijd. De vakantie is voorbij dus alles is weer langzaam in het geregelde aan het komen. Aidan zijn school is natuurlijk weer begonnen. meneer zit in groep 6, damn wat gaat dat snel. Mijn plannen voor een volgende stap in coachen zijn ook aan het landen. In november ga ik voor Certified Lego Serious Play Facilitator. Een manier van coachen en begeleiden van mensen met Lego. En dit is echt een heel krachtige en serieuze manier van praten. En daar heb ik echt heel veel zin in. De herfst staat bijna voor de deur en die zit dus vol met nieuwe kansen, uitdagingen en veranderingen. En ik heb er heel veel zin in. En ja ik zal ook hier wat vaker schrijven. En anders moet je maar op Facebook of mij volgen op Twitter @everweij