«

»

Jan 27

Shoot it

Er zijn mensen die zich afvragen waarom ik toch zo graag foto’s maak met modellen die bewapend zijn. Ik maak natuurlijk ook graag foto’s zonder maar ik vind het leuk om een verhaaltje te vertellen. Om iets neer te zetten dat net iets anders is dan doorsnee. Nu kan ik ook hele over gestileerde foto’s maken. Of iets met extravagantie. Maar ik vind het leuk om iets te doen wat een beetje film is. En ik hou wel van een actiefilm of games met schieten. Troost je, ik hou ook van griezel en horror maar daar ben ik nog niet aangeland met mijn stijl. Dus hou ik het een beetje bij vuurwapens en zwaarden. Het is een stijl die mij aanspreekt en ik weet dat er heel weinig fotografen zijn in Nederland die dit doen. Deels om dat de wapens vrij lastig zijn om te verkrijgen en het is nog niet helemaal legaal. De wetgeving is per 15/01 veranderd en de regels moeten nog goed helder worden. Dus leen ik ze en stuur ik ze weer terug en probeer ik het zo netjes en veilig mogelijk te houden. Dus verwacht nog maar meer foto’s met modellen die er stoer, filmisch en “bigger then live” uitzien. Betekend dit dat ik nooit eens een mooi portret schiet, Nee natuurlijk niet maar het ik blijf ook lekker mijn eigen ding doen. Gewoon omdat het kan en omdat ik het leuk vind.