«

»

Dec 30

Een jaar

Ik heb gemerkt dat mijn blog hier bijna een jaar heeft stil gestaan. Vreemd eigenlijk. Ik was er altijd heel braaf mee met bijhouden maar op de een of andere manier heeft Facebook het overgenomen. Een interessant medium maar wel veel vluchtiger. Ik weet niet of ik hier nog verder ga posten. Misschien wel. Aan de andere kant hou ik al aardig wat blogs bij en kan het ook zo zijn dat het zo heeft moeten zijn. Maar ja, wat doe je dat met dit blog.  9 jaar aan blog gooi je niet zomaar weg. Er staan mooie dingen op en minder mooie dingen. Allemaal zaken die mijn leven voor een groot deel hebben bepaald en die er door zijn bepaald. Een moment in een leven. Het verleden is geweest en kun je niet terughalen. Maar je kunt er wel zo nu en dan in bladeren. Misschien dat het zo een mooie functie blijft hebben.